dilluns, 23 de gener del 2006

EL CAC TERCER INFANTIL ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CROS PER EQUIPS. LAURA VÍCHEZ SEGONA DE LA CATEGORIA SUB 22


El matí del diumenge 22 de gener va continuar l’activitat per als corredors del Club Atlètic Castellar amb la participació en el cros tradicional de Sant Sebastià al Parc de Catalunya de Sabadell que aquest any tenia l’afegit de ser Campionat de Catalunya per equips la qual cosa van significar més de 2200 inscripcions i un ambient multitudinari dels grans dies del cros. Amb aquesta gran competitivitat la millor resposta de la gent del CAC es va veure a la prova dels infantils masculins on les bones actuacions de Gerard Arderius, Martí Godayol, Joan Casanovas i Bru Vidal acompanyats de la resta que no puntuaren però ajudaren a no fer tants punts als altres equips: Sergi Tena, Adrià Mena, Alex de la Torre, Raul Mulas, Adrià Rodríguez, Marçal Benedicto, Gerard Gili i Albert Godayol.
Els altres equips ja no tingueren tanta sort. Les alevines estiguren a prop del pòdium i acabaren quartes amb L.Carballo (22ena), A.Roca (23ena) i A.Bertran (31ena) , mentre també acabaren la cursa M.Bella, X,Vega, M.Vela, P.Corral, M.Benedicto,M.Gibert i A.Gibert. Les juvenils foren vuitenes amb M.Cordoba (15a), C.Ibáñez (20ena), A.Olivé (30ena) i M. Lopez, G.Cordoba i P.Centeno. Les cadets foren sisenes amb M.Ropero (13ena), S.González (26ena), E.Navarro (35ena), M.Froilan, K.Cardenas, A.Garcia i A.Bayo. Mentre les infantils foren desenes amb L.Vivas (13ena), L.Catalan (33ena), A.Pérez (54ena) i C.Froilan, S.Lopez, N.Arrabal, A.Arrabal i C.Montllor.
De categoria masculina els sèniors foren disetens de Catalunya amb moltes baixes en un equip format per X.Planas, L.Garcia, D.Jaen, J.Margalef i X.Gual. Els juvenils foren vuitens amb D.Lopez (21è), J.Graells (25è),M.Godoy (46è), A.Moreno, A.Vidal, I.Alba i A.Cortes. Els cadets foren sisens amb S.Vellido (12è) A.Casanovas (40è), G.Tena (41è), E.Escribano (47è) i A.Moreno, M.Gomez, J.Muntada, J.Arderius, V.Candela, A.Vilalta, M.Gili, J.Cabello, D.Bertran, A.Ríos i R.Corral. Els alevins foren catorzens amb G.Escolano (33è), J.C.Vidal (47è), G.Arderius (48è), A.Sansa , M. Ferre, C.Corral, A.Garcia, R.Mena.
A nivell individual cal destacar dos pòdiums per part de la promesa Laura Vílchez que va fer una bona cursa confirmant una progressió constant i acabant segona i la benjamina Aina Mata que finalitzà amb una empenta notable en tercera posició.
Al marge de pòdiums, èxits i victòries, cal felicitar als més de 100 atletes d’aquest cap de setmana pel bon ambient i la il·lusió manifestada que són els millors valors per transmetre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada