diumenge, 8 de gener del 2006

MANOLO HOYO SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA DE CROS VETERÀ. ANNA GIL TERCERA. QUATRE PRIMERS LLOCS PER EQUIPS DEL CAC AL CROS DE VIC.

Un gran resultat l´aconseguit pel Club Atlètic Castellar al prestigiós cros de Vic que el diumenge 8 de gener es va celebrar en la seva ja trentasetena edició. Especialment l´èxit ha vingut en les categories de veterans ja que en aquestes coincidia amb el Campionat de Catalunya de les seves categories en l´edició del 2006. En aquest sentit cal valorar, un cop més, al gran corredor Manolo Hoyo que ha assolit en terres osonenques un nou guardó a l´acabar la prova en segona posició. Una nova atleta entrenada per Hoyo, Anna Gil, s´ha fet amb la medalla de bronze de veteranes. Altres del CAC , dels més grans , també ho han fet molt bé i Josep Permanyer fou quart, Rosa Gili vuitena, Antoni Jaramillo tretzè i Joan Olivé dissetè.
Passant a la resta de curses on més destaquen els colors verds del CAC és en les classificacions per equips on el CAC a Vic ha estat primer en quatre categories: juvenil femení, cadet , juvenil i infantil masculí. Però és que a més en la gelida i plujosa cursa de Vic altres pòdiums han estat del CAC com la Laura Vílchez, que continua progressant, i ha quedat segona de les promeses, la Mònica Córdoba tercera de les juvenils (a més dels meritoris 4t lloc de C.Ibáñez i 11è d´A. Olivé) i l´Aina Mata que a la prova de les més petites, les benjamines, tornà a donar mostres de la seva gran empenta i també acabà tercera.
Malgrat que els pòdiums s´acaben aquí la resta d´actuacions del CAC també foren a Vic força meritòries com en els sèniors corrent de valent els X.Planas (35è), D.Jaen (40è) i J.Margalef (41è). Als cadets tenim uns bons resultats amb S.Vellido (6è), A.Casanovas (14è) A.Moreno (16è)M.Gili (20è) i D. Bertran (21è). A juvenils un fort D.López estigué sempre per les primeres posicions i acabà amb un molt bon quart lloc seguit de M. Godoy (13è)I.Alba (15è), A.Moreno (16è) i A.Cortés (18è). També en júniors un molt bon lloc va assolir A.Berdie al quedar cinquè. Pel que respecta als infantils Gerard Arderius respongué amb un bon vuitè lloc seguit de M. Godayol (13è), J.Casanovas (17è), G.Gili (27è) i A.Godayol (29è). Per últim, de nois, tenims dos alevins : G.Arderius (15è) i M. Ferre (18è) i un benjamí: P. Gallardo (5è).
De la resta de la participació femenina cal assenyalar la bona cursa de la infantil Laura Vivas , molt a prop del pòdium amb un quart lloc seguida de C. Montllor (17a). També molt bé l´Andrea Bertran a les alevines tot acabant cinquena a l’igual que la júnior Montse Mendez i en cadets amb una gran competència Mireia Ropero ha estat 14ena, M. Froilan 21ena. I E.Navarro 22ena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada