dilluns, 11 de juny del 2007

SERGI VELLIDO CINQUÈ ALS CAMPIONATS D’ESPANYA CADETS

A Lloret es van disputar en dues jornades el cap de setmana passat els Campionats d’Espanya d’atletisme a l’aire lliure per seleccions autonòmiques. Per part de la selecció catalana participava a la prova dels 3000 metres llisos l’atleta del Club Atlètic Castellar Sergi Vellido. En una gran experiència per al fondista castellarenc es va poder enfrontar als millors especialistes espanyols de la seva edat i la realitat és que Sergi el va fer molt bé perquè va quedar el cinquè dels 18 corredors amb un bon temps de 9.38.99. A més, la seva actuació va contribuir amb una bona quantitat de punts per la selecció catalana que es va quedar molt a proa del pòdium al quedar quarta per darrera de la valenciana (guanyadora), andalusa (segona) i la madrilenya en tercer lloc.