dimarts, 13 de novembre del 2007

MONTSE BERGADÀ GUANYA EL CROS DE SANT HILARI. PÒDIUM DE JUAN PEDRO LOPEZ

El col·lectiu d’atletes del Club Atlètic Castellar es va dividir aquest cap de setmana en quant a desplaçaments i alguns, especialment veterans, es van traslladar fins a Sant Hilari per a participar en el seu XXV cros. El resultat d’aquest grup d’atletes que entrena Manolo Hoyo va ser molt bo i així la Montse Bergadà ha tornat a quedar primera al guanyar la cursa de les veteranes amb un temps de 12.58. La cada cop més forta Montse no va estar sola sinó acompanyada per altres castellarenques que acabaren cinquenes en categoria C, l’Anna Martí amb 16.15, i sisenes i setenes en categoria A amb l’Anna Gil en 15.19 i la Fina Rodríguez en 16.50 respectivament. Els homes també ho van fer molt bé i Juan Pedro López tornà a fer pòdium amb 16.16 tot sent el tercer per un quart lloc del mateix Manolo Hoyo amb 16.50. Completà la representació del CAC Joan Olivé 15è dels veterans i Xavi Planas 28è dels sèniors.


MONICA CORDOBA 3ª AL XXXVIIIÈ CROS CIUTAT DE MATARÓ


Aquest diumenge passat un grup d’ atletes del Club Atlètic Castellar entrenats per Joan Sesè es van desplaçar fins a la capital del Maresme per a participar en un dels més històrics crossos catalans, el 38è Cros Ciutat de Mataró organitzat pel C.A. Lluïsos Mataró amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme tot just darrera del Mataró Park. Amb una notable participació d’atletes de tot el Principat el més destacat dels castellarencs va ser el pòdium de la Mònica Córdoba a la cursa de les júniors on va ser la tercera amb un temps de 18.25 sobre 4400metres mentre la Carla Ibáñez fou la quarta amb 19.47 i la Laura Vílchez sisena de les promeses amb 18.18. Pel que respecta als nois bona cursa del júnior Jordi Graells que sobre 5500metres feu 20.03 i també, tot just darrera, Albert Vidal amb 20.15, per últim el juvenil Gerard Tena quedà el 26è sobre 4400metres.


COMENÇÁ EL CROS ESCOLAR A RIPOLLET


El circuit de Cros Escolar del Consell Comarcal va començar dissabte passat amb el primer cros realitzat a les instal·lacions d’Els Pinetons a Ripollet, continuarà la setmana que ve amb el de Montcada i la següent amb el de Can Gorgs a Barberà. Al desembre seran els crossos de Castellar i La Salut i s’acabarà al gener amb el cros del Parc Central de Sabadell. Participen tots els atletes de promoció des de pre-benjamins fins a cadets i per poder classificar-se s’ha de haver pogut acabar quatre dels sis crossos . Els primers de cada categoria participaran als Campionats de Catalunya escolars de cros. Sobre el cros de Ripollet no tenim resultats oficials però cal dir que sobre un circuit força dur es van veure molts atletes de molts llocs del Vallès Occidental i cal remarcar la notable participació d’atletes del CAC destacant els alevins Jordi Torrents que acabà segon i Joan Losada quart, les infantils Alba Roca (5ª), Irene Sánchez (6ª) i Mireia Bella (8ª), la alevina Aina Mata (3ª) i les cadets Laia Catalan (5ª), Laura Vivas (6ª) i Mireia Ropero (7ª). Esperem la setmana que ve poder donar els resultats oficials.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada