dilluns, 7 de gener del 2008

JORDI GRAELLS QUART JUNIOR A LA SANT SILVESTRE DE BARCELONA

El 31 de desembre es van disputar arreu curses de Sant Silvestre per acomiadar l’any de la manera més tradicional dintre del fondisme del món atlètic. La més clàssica de les moltes que se celebren a Catalunya és la de Barcelona que aquest any arribava a la novena edició i que s’anomena la “Cursa dels Nassos” amb sortida i arribada en el barri olímpic del Poble Nou i amb un circuit completament pla pel centre de la Ciutat Comtal. Amb més de 5000 inscripcions el més destacat pel que respecte als corredors del Club Atlètic Castellar va ser el quart joc final a la categoria júnior de Jordi Graells amb un temps de 36.44, darrera d’en Jordi s’hi presentà Josep Margalef amb 37.38, Xavi Planas amb 38.14, Joan Navas amb 49.56 i Joan Mumbardó amb 57.29. Pel que respecta a la participació femenina va comptar amb la presència de la corredora del CAC Laura Vílchez que arribà en un temps de 44.06.