dilluns, 7 d’abril del 2008

ALLAU DE PÒDIUMS DEL CAC ALS CAMPIONATS COMARCALS ESCOLARS

Bona jornada d’atletisme la viscuda el dissabte passat a les instal·lacions atlètiques de Castellar del Vallès amb motiu dels Campionats Escolars d’atletisme en pista del Consell Escolar per les categories cadet i infantil. Malgrat que encara no han facilitat les marques podem esmentar el gran record local juvenil de salt d’alçada realitzat per Àngel Vilalta que amb 1.75 torna a refermar les seves grans prestacions. Pel que respecta als infantils podem començant escrivint d’Àlex Garcia que va assolir tres medalles d’or las tres llançaments: disc, javelina i pes. També Marc Martin tingué un lluïment notable guanyant els 60m. llisos i la llargada, mentre altres del CAC també foren primers com Guillem Arderius al salt d’alçada amb 1.38 com a nova millor marca i Adrià Sansa als 3000 marxa . German Escolano assolí dues medalles de plata: 80m i 1000m., mentre una plata tingué Dani Benitez a pes i Albert Strohle a 3000 marxa. Per últim, Ruben Mena feu bronze a pes i igual posició un esforçat Gerard Castilla als 3000 metres.
Les noies infantils també el van fer molt bé i així la Marta Gibert es proclamà campiona comarcal tant de llançament de javelina com de disc, mentre la Irene Sánchez guanyava uns emocionants 1000 metres i uns 80m en lluita amb la Maria Benedicto que acabà segona, però també primera en pes, segona en disc i tercera en llargada tot just darrera de la Irene Sánchez que així completava el tercer pòdium. Per una altra banda Mireia Bella dominava el salt d’alçada amb 1,25 i Alba Roca els 80m. tanques i quedava segona en 1000m i tercera de l’alçada. També feu segona l’Anna Catalan als 3000 metres marxa per tercera l’Andrea Bertran.
En cadets Marc Vela fou el guanyador del llançament de disc i en 100m. tanques, a més de ser segon en javelina, en llargada (amb uns bons 5.16) , en alçada, i encara tercer en pes. També destacà el triomf de Dani Garcia als 100m (i tercer a alçada)., d’A. De la Torre als 3000 marxa , A. Rodríguez a javelina (i segon de disc i pes)i M. Benedicto a pes (i tercer a disc). Mentre Marc Gamero feia medalla de plata als 1000metres i bronze als 100m en una prova que el segon fou A. Mena. Per últim, F. Fernández assolia una meritòria medalla de plata als 100m. Tanques. De noies van destacar els triomfs de L. Catalan als 100 tanques, de C. Froilan al disc i de L. Clariana als 3000 marxa i també feien pòdiums la M. Bayo als 100m. Tanques al ser segona, la Laia Pintó en igual posició a l’alçada i la Sara López al mateix lloc a llargada a més de ser la tercera d’alçada.


EL CAC A LA LLIGA CATALANA D´ATLETISME
Ja estem en un dels moments més importants de la temporada quan aquest proper diumenge es realitza la primera jornada de Lliga i l’equip del CAC masculí en primera divisió s’enfronta a Palafrugell a l’Andorra, JAS, Manresa, Girona, Vic, Igualada i Canaletes, mentre les noies en segona divisió es desplaçaran a El Prat i competiran contra el Canaletes, Terrassa i Santa Eulàlia. Cal animar de valent a l’equip per a que tinguin una gran actuació en aquest important compromís.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada