dilluns, 28 d’abril del 2008

ENCARNA GARCIA I XAVI PLANAS GUANYADORS DE LA XIX MILLA URBANA DE CASTELLAR

Al marc incomparable de l’Espai Tolrà es va disputar el dissabte passat, l’edició número dinou de la Milla Urbana organitzada pel CAC i que va comptar com a característica bàsica un gran ambient durant tota la tarda on hi hagueren més de 400 inscripcions i s’omplí en una agradable tarda de primavera de gent, alegria, esport, salut i convivència en el parc central de Castellar.
A nivell esportiu els guanyadors absoluts han estat en categoria femenina la castellarenca Encarna Garcia amb molt bon nivell i que ja va ser la guanyadora l’any 2001, mentre darrera arribava la promesa Laura Vílchez que porta l’impressionant registre de guanyar la prova 14 vegades seguides. En homes en una cursa molt oberta i amb molta emoció el guanyador ha estat en Xavi Planas que ha donat la sorpresa en imposar-se a altres corredors amb més historial i millors registres els darrers temps, però amb molta fe en la victòria ha quedat per davant d’un fort Lluís Garcia i el primer junior cada cop amb millor forma, David López.
El festival de curses va començar a les cinc de la tarda amb la prova de les prebenjamines i el primer triomf se’l dugué Aina Domingo (Bonavista), mentre en nois era per Víctor Vergara (Emili C.T.). En benjamins, de noies la petita del CAC Júlia Rusiñol va ser la més forta i en nois per Alvar de la Torre (CAC). La cinquena cursa ja fou una milla sencera i van ser les alevines amb un triomf desbordant de l’Aina Mata (CAC) a un gran nivell i davant de la majoria d’infantils, mentre era segona Marta Haba (CAC) i tercera Núria Corbi (Bonavista), mentre en nois Jordi Torrents també feia una gran exhibició per davant Joan Losada (CAC) i Guillem Foreman (Bonavista). En infantil tres altres noies del CAC: 1ªA. Roca, 2ª G. Homet i 3ª M. Bella i en nois guanyà amb gran autoritat G. Escolano per davant del combatiu S. Gamisans (Emili C.T.) i D. Benítez (CAC). De cadets i al davant de la cursa gran estigué de primera la L. Catalan, seguida de C. Froilan i R. Fitó. De nois G. Arderius primer en la pugna amb un fort D. Garcia i tercer R. Mulas. De juvenils , gran domini de S. Vellido i darrera , aparegué G. Tena i C. Llunell , tots del CAC. Altres pòdiums foren en júniors masculins David López seguit d’A. Vidal i I. Alba , mentre en noies dominava M. Cordoba per davant A. Olivé i en promeses guanyà Toni Pozo tot tornant a la competició pel segon de M. Porras , en sèniors femenines quedava segona la Mònica López i tercer en homes David Jaen.. Per últim cal esmentar la cursa open de pares i mares amb triomf d’Isabel Fernández i Ivan Cañadillas, mentre en veteranes tercer triomf de l’A. Gil i en homes, triomf de Xavi López per davant de l’històric Juan Pedro López amb un gran nivell i Oscar Trigo. L’últim premi, material esportiu, donat pel regidor d’esport i alcalde Ignasi Giménez, la regidora Antonia Pérez i el president del CAC Àngel Vilalta va ser per l’escola amb més participació proporcional recaient en el CEIP Bonavista per davant de la Emili C.T. i Sant Esteve. Cal agrair a les escoles el suport a les iniciatives de promoció de l’esport a la Vila del CAC que han fet de la XIX Milla Urbana de Castellar un gran èxit d’expressió de la convivència positiva que genera una cosa tan senzilla com posar-se a córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada