diumenge, 19 d’octubre del 2008

JUAN PEDRO LÓPEZ GUANYA LA CURSA DEL CLUB NATACIÓ SABADELL EN VETERANS 19/10/08

El diumenge 19 d´octubre es va realitzar la XVIII Cursa de fons del 10km del Club Natació Sabadell sobre el circuit tradicional de sortida i arribada al CNS tot fent un trajecte per les zones centrals sabadellenques. A la prova els atletes veterans del Club Atlètic Castellar el van fer força bé i així Joan Pere López va ser el primer dels veterans de la categoria 6 amb 39.58 en una nova tornada als pòdiums d´un dels històrics de l´atletisme castellarenc que torna a estar en una gran forma; darrera d´ell aparegué un nou veterà de l´entitat, Joan Moreno, que amb 41.44 assolí pòdium amb tercera posició, mentre la Maria Granados també fer pòdium al ser tercera de les veteranes amb 59.02. La resta de participants del CAC foren: D. Jaen 38.12, Francesc Paul 41.40, Antonio Jaramillo 43.10, Joan Manel Navarro 43.15, Benjamí Benedicto 43.30, Manel Cubero 44.43 i Albert Cerezo 46.20.