dilluns, 12 de gener del 2009

LES INFANTILS DEL CAC SETENES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE PISTA COBERTA

Aquest dissabte passat es van celebrar a la pista coberta de Vilafranca del Penedès els Campionats de Catalunya per equips infantils on el CAC va poder classificar a les noies.
El resultat de la competició va ser un setè lloc que va saber a poc pels infortunis, mala sort i les moltes ganes posades per les atletes del CAC. El primer problema va ser la no presentació d´una atleta en una prova que provocà la pèrdua de punts. Les que sí anaren el van fer el millor que van poder i va destacar el triomf de Mireia Bella en salt d´alçada amb 1.30. A més, de la Mireia cal esmentar a totes com la Marta Gibert que s´hi va haver de sacrificar i fer el salt de perxa per primer cop i, encara així, assolí un 1.60 que la deixà en cinquena posició o la Maria Benedicto que arribà quarta dels 60m. Amb 9.27 o la Marta Ventura que amb un esforç titànic assolí el 6è lloc dels 1000 metres amb 3.57.07 (marca personal) o la Patrícia Corral que assolí un meritori cinquè lloc en tripla amb 7.57 o l´Aina Mata que quedà setena de 2000 metres amb 8.19.3 en una prova extremadament competitiva o la Idoia Cobo que llançà 5,47 al pes o l´Anna Montiel que tingué l´infortuni de tres nuls a llargada. Per últim el relleu 4x200 (Mata, Corral, Bella i Benedicto) acabà en tercera posició de la seva sèrie amb2.11.34 després de ser primeres bona part de l’emocionant cursa per ser superades als darrers metres.