diumenge, 8 de febrer del 2009

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CROS


Un bon grup d´atletes del Club Atlètic Castellar va participar el diumenge passat al Campionat de Catalunya de cros individuals i per equips a Canovelles.
Cal destacar que es va presentar equip sènior i se´n va poder assolir un dotzè lloc per clubs gràcies als resultats assolits per Xavi Planas (80è), Josep Margalef (106è), Lluis Garcia (110è ) ,Juan Carles Pombo (118è) i Feliu Coronado (125è), mentre en promeses femenines la Mònica Córdoba arribava la sisena en el millor resultat individual del CAC.
En la categoria cadet les noies també van acabar força bé a l´arribar vuitenes per equips amb la Maria Duran (40), Irene Sànchez (51), Alba Roca (55) i Gemma Homet (64), mentre que de nois es va donar la presència individual de cadets amb German Escolano (33è) i Marc Martin (36è).
D´infantils en noies participaren l´Aina Mata (54a), Marta Ventura (76ena), P. Corral i M. Bella, mentre que de nois la millor actuació vingué amb Jordi Torrents (12è) , seguit de Joan Losada (45è) i P. Torrents, D. Benítez, A. Marí i D. Manchado.
Pel que respecta a les alevines la Saray Alarcon arribà la 47ena i darrera A. Guinart, L. Hernández i M. Fernández i de nois alevins el millor fou un fort Manel Rusiñol (22è) i darrera V. Navarro, I. Guillen, D. Cabello, E. Del Pino i A. Mata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada