dissabte, 18 d’abril del 2009

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEUS


A Amposta dissabte passat s´hi realitzà el Campionat de Catalunya de relleus per les categories de promoció on el CAC va poder classificar deu equip amb molts bons registres a la jornada prèvia a Mollet que feia deduir més d´un pòdium , però a les terres de l´Ebre la fortuna no va estar al costat del CAC i caigudes i lesions van fer que els resultats foren bons a nivell estadístic: el CAC va ser un dels equips amb més finalistes (entre els vuit primers de Catalunya) , però amb la decepció de la manca de compensació d´un pòdium.
Un per un , en cadets femenins s´hi classificaren en semifinals als 4x100 amb la tercera millor marca de 53.9 (rècord CAC de Lorente, López, Bayo i Sánchez) i a la final quan s´hi passaven el relleu Sara López i Marta Bayo en tercera posició i al costat de les segones una relliscada i caiguda considerable també enviava per terra les moltes il·lusions de les noies. Van demostrar ser una gran equip que tindrà grans resultats en el futur : hi ha més curses que mala sort.

Per una altra banda les noies del 4x300 complien a la final i acabaven vuitenes (Catalan, Home, Duran i Roca amb 3.21.50), mentre en nois quedaren en quart lloc català als 4x100 (Vela, D. Garcia, A. Garcia i M. Martin) amb 48.1 i cinquens als 4x300 (Fernández, Escolano, Garcia i Martin) amb 2.47.93.

En infantils també l´infortuni afectà a les fèmines del 4x80m i una caiguda d´una atleta d´altre equip provocà la pèrdua d´un segon que les feu arribar sisenes (Mata, Bella, Corral i Benedicto amb 45.77), mentre en nois, acabaren vuitens tant en el curt (4x80 amb 44.21 Torrents, Viciana, Benítez i Arderius) i al 4x200 (Torrents, Losada, Benítez i Arderius amb 2.01.44). Per últim els alevins tingueren una bona actuació als 3x600 acabant sisens de Catalunya (6.08.31 de Rusiñol, Mata i Navarro) , també sisens en els relleus curts amb 36.86 (Obrador, Del Pino, De la Torre i Garcia) i setenes les noies amb 38.49 (Alarcón , Fernández, Timoneda i Guinart).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada