dilluns, 20 de juliol del 2009

GRAN MARCA DE XAVI PLANAS A MATARÓ


El dimecres passat a Mataró es va disputar el seu 14è míting internacional d´atletisme amb la participació de figures de països de reconeguda tradició atlètica com EUA, Nigèria,Canadà, etc i amb la presència d´atletes olímpics com Irache Quinatnal i Jesús Àngel Garcia Bragado.

A la prova dels 1500 metres va aconseguir inscriure´s l´atleta del Club Atlètic Castellar Xavi Planas que acabà novè en una cursa d´un gran nivell on guanyà l´estadounidenc Ian Cronn amb 3.45.35, mentre Xavi Planas realitzava el seu rècord personal de 4.00.13 unia de les millors marques dels darrers anys del CAC. Ens hem de remuntar al 1993 per veure un millor registre a la prova mítica per part d´un del CAC.

Aixó doncs, estem en el premi a un any ple d´entrenaments i superació constant per part de Planas que li ha fet baixar deu segons la marca en els 1500 metres i aproximar-se a l´èlit en una de les proves més seguides del món de l´atletisme i concloure una temporada d´una manera excepcional al costat dels més ràpids.

Cal felicitar aquest gran atleta del CAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada