dijous, 2 de juliol del 2009

IVAN ALBA CAMPIÓ DE CATALUNYA PROMESES. EL CAC MEDALLA DE PLATA ALS RELLEUS LLARGS I CURTS JUNIORS

El dissabte passat a Vic es van disputar els Campionats de Catalunya d´atletisme a les categories júnior i promeses on el CAC va poder presentar un bon nombre d´atletes.

El més destacat va ser el triomf a la prova de llançament de javelina promesa d´Ivan Alba amb un registre de 53.62 que el rubrica com un dels atletes amb més bones expectatives del món dels llançaments català.

En el mateix sentit cal destacar el sots-campionat al relleu 4x100 metres (M. Gómez, D. Gómez,. V. Candela i A. Moreno amb 44.54) i al relleu 4x400 (Arderius, M. Gómez, Moreno i Villar amb 3.41.31) on a l´alegria del triomf s´afegeix l´element de l´èxit col.lectiu del CAC. Bons resultats que poden tenir una continuïtat als propers Campionats d´Espanya promeses a Còrdova aquest cap de setmana i la propera els Campionats juniors a la mallorquina localitat de Calvià.

També a nivell individual cal fer esment del quart lloc a la final de 200 metres del júnior Albert Moreno amb un bon temps de 23.44 malgrat el molt ben en contra i, en igual posició, Marc Gallego als 110 metres tanques amb 15.62.

També estigué en els llocs capdavanters el saltador Aitor Villar a alçada on acabà cinquè amb 1.66 o el promesa Jordi Graells als 1500 metres que va concloure sisè amb 4.31.42 als 1500 metres , mentre un altre finalista del CAC fou un fort Víctor Candela als 100 metres amb 11.72 després d´uns excel.lents 11.61 en sèries.

L´últim dels finalistes del CAC va ser Carlos Llunell als 1500 metres júniors amb 5.15.4. Per últim, també participaren Marc Gómez a la llargada on arribà a 6.03 i acabà desè i Josep Arderius als 400 metres on quedà eliminat a semifinals amb 56.59.