dijous, 15 d’octubre del 2009

AQUEST CAP DE SETMANA CAMPIONAT D´ESPANYA CADET A EL PRAT

Dos atletes del Club Atlètic Castellar participaran aquest proper cap de setmana als Campionats d´Espanya d´atletisme de la seva categoria a celebrar a les pistes municipal d´atletisme d´El Prat de Llobregat ; es tracta de Dani Garcia i Marc Vela.

Tots dos amb experiència al màxim nivell .En el cas del Dani li tocarà córrer les semifinals de 300 metres tanques el dissabte a les 13 hores i si aconsegueix passar a la final a la qual té força opcions la tindrà el diumenge a les 11h 40’.

Pel que respectya a Marc Vela Genescà tindrà la final de salt de perxa a les 16h del diumenge 18 d´octubre. Marc té la millor marca espanyola cadet de l´any amb uns prodigiosos 4.20 i és l´actual campió d´Espanya en pista coberta des del mes de març a Oviedo. De fet, aquest dissabte passat ha refrendat el seu bon nivell quan al control de marques, precissament a El Prat, ha saltat 4.10 i ha superat en deu centímetres al seu màxim contrincant l´atleta del Girona Nil Garcia.

Cal fer esment que en aquest control altre atleta del CAC ha destacat: Alex Garcia que ha fet una molt bona marca personal de 3.30.

En tot cas cada competició és un món apart i aquests campionats es presenten molt emocionants. Hem de fer constància que és una oportunitat històrica única que tan a prop com és El Prat es pugui veure un atleta del CAC amb opcions serioses de poder accedir a un pòdium d´uns campionats de la dificultat i el mèrit dels estatals i pensem que tant el Dani com el Marc seran arropats per tots els seus i els seguidors locals que es desplaçaran amb l´engalanament de les millors pancartes per donar ànim aquests nois; expressió de la notable afició atlètica castellarenca.

Tota la sort del món als nostres campions¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada