dissabte, 7 de novembre del 2009

BERNAT RENOM, AINA DOMINGO I JORDI TORRENTS GUANYEN EL CROS DE SANT QUIRZE

La primera jornada de cros escolar organitzada pel Consell Esportiu escolar de Sabadell es realitzà dissabte passat al circuit habilitat al Parc de Can Feliu de la veïna localitat de Sant Quirze del Vallès amb un bon èxit de participació i ambient en un circuit pla de gespa dels millors que tenim en les contrades vallesanes.
A l’èxit concurrencial va contribuir el Club Atlètic Castellar amb la presència de més de setanta atletes de totes les categories de promoció des de juvenils de 16 anys fins a pre-benjamins de cinc anys. Cal dir que alguns en la seva primera participació en aquest tipus d´ esport de cros country van descobrint un món atlètic força interessant.

Les participacions més destacades del CAC van venir amb els infantils masculins on un fortíssim Jordi Torrents guanyà amb enorme clarividència. Cal dir, a més , que hi ha bon equip infantil de cros del CAC perquè darrera Manel Russinyol (3r) i Joan Losada (5è) van donar prous mostres d´estar en forma i encara els Víctor Navarro (9è), David Marí (10è), David Manchado (11è), Aleix Mata (15è) i Oscar Cano (20è) complementen un equip que pot donar de parlar en futurs campionats. En el mateix sentit cal parlar dels alevins amb un nouvingut Bernat Renom que guanyà la cursa anant primer de principi a fi, a més el segon ha estat un altre del CAC, Eric del Pino, amb una cursa molt intel•ligent aguantant molts canvis de ritmes dels contrincants i imposant-se al final amb un sprint d´enorme qualitat. L´equip aleví el complementà Ivan Guillen (8è)Alvar de la Torre (10è), Suriol Avellaneda (15è), M arc Parés (21è) i Alex Eguia (31è). En quant als cadets German Escolano va demostrar trobar-se a bon nivell acabant tercer seguit dels G. Colabrase (6è), G. Castilla (7è), G. Balart (8è), D. Benítez (9è), M. Rojas (10è), P. Torrents (11è), Joan Barrios (14è), Josep Barrios (15è), O. Rodríguez (16è) i O. Torrents (17è) tots acompanyants dels juvenils que guanyaren la seva categoria Gerard Arderius (1r) i Raúl Mulas (2n).
Pel que respecta a les noies en cadets la millor ha estat la nova Núria Lorente que acabà quarta seguida de M. Ventura (5a), M. Losada (6a) i M. Duran (7a). Igual millor lloc en infantils amb Aina Mata (4a) i M. Haba (8a), mentre d´alevines arribaren juntes l´Ariadna Guinart (6a) , Laia Font (7a) i Maya Fernández (8a) i darrera la Sarai Alarcón (11a).

De benjamins tingué una actuació memorable l´Aina Domingo dominadora de principi a fi de la prova i guanyadora amb un estil i elegància sorprenent, a més darrera d´ella el van fer molt bé l´Aina Muñozz (3a), l´Alba Pascual (10a) i l´Anna Barrios (12ena), mentre en nois destacà Blas Pareda a l´acabar sisè i donat la cara tota l´estona a les primeres posicions i darrera A. Marí (10è), P. Garcia (12è), E. Avellaneda (23è) i A. Arrabal (24è), mentre en prebenjamins un fortíssim Bernat Pizarra fou segon Arnau Pavón sisè amb malaguanyada caiguda i darrera A. Fernández (7è) G. Cruego (11è), H. Batista (15è), E. Haba (17è) i R. Rot (20è) i en noies la Txell Pascual fou quarta i la Júlia Muñoz setena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada