dimarts, 9 de març del 2010

EL CAC ALS JOCS ESCOLARS

Aquest dissabte passat es va realitzar la primera jornada dels Jocs escolars d´atletisme organitzats pel Consell Comarcal a les pistes Josep Molins de Sabadell que tindran la seva continuació aquest dissabte a Castellar i continuaran ja amb finals el 27 de març a Castellar del Vallès i el 24 d´abril a Sabadell.
Les proves les realitzen des de prebenjamins fins a juvenils i es genera un enorme ambient promocional amb un munt de jovent fent atletisme.
El problema és que els resultats triguen en fer-se públics i només s´hi pot informar d´algunes marques concretes conegudes “in situ” com el bon llançament de pes de la cadet Ivette Sabanes guanyant amb 8.80 o l´alçada rècord del cadet Guillem Arderius amb 1.67 o de l´infantil Aleix Viciosa guanyant amb 1.43 o els bons 1000 metres de German Escolano amb 3.04.2 o els relleus juvenils masculins (Garcia, Benedicto, F. Fernández i A. Fernández amb 47.9 i desqualificació posterior per sortida de zona ) i cadets femenins (Benedicto, Duran, Corral i Roca amb 57.3). Esperem podem informar de totes les dades en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada