dilluns, 1 de març del 2010

SERGI VELLIDO PLATA , JOAN LOSADA I LAIA CATALAN BRONZE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE PISTA COBERTA

Aquest cap de setmana passat s´ha celebrat a les instal.lacions firals de Vilafranca del Penedès els últims campionats de Catalunya de pista coberta de la present temporada i ja només restaran els estatals.
Concretament s´han realitzat els de les categories infantil, juvenil i proves de fons júniors.
El bagatge de resultats per al Club Atlètic Castellar ha estat d´enorme consistència ja que fins a tres vegades s´ha arribat al pòdium.
Així tot ha començat quan els infantils el dissabte al matí han tingut una brillant actuació i un flamant Joan Losada s´estrena en guardons a l´acabar tercer dels 600 metres amb un temps de 1.46.11. Un gran premi als anys d´esforços d´aquesta nova promesa castellarenca.
També cal testimoniar l´enorme mèrit de Jordi Torrents que als 2000 metres ha estat quart amb marca personal de 6.46.54, mentre Aleix Viciana ha fet els 60m. llisos (8.91) i malauradament no ha estat en alçada on s´ha guanyat amb menys marca que el seu rècord. A més, Guillem Garcia ha fet els 60m. tanques amb 12.38 i Glòria Timoneda a la mateixa prova ha realitzat 12.44.

El diumenge ha vist el triomf de Sergi Vellido als 3000 metres a l´acabar segon amb un temps de 9.37.31 la qual cosa significa una tornada als títols a un històric de la promoció de Castellar que ja va ser campió de Catalunya de 3000 metres en l’època cadet.
També a la mateixa prova la juvenil Laia Catalan ha donat la sorpresa i ha assolit la tercera posició final amb un registre de 12.25.00. També el diumenge va participar als 400m.
Dani Garcia que acabà eliminat en sèries amb un temps de 55.39, Laia Pintó que acabà en perxa amb 2.30 en desena posició i en pes el juvenil Marçal Benedicto acabà finalista en vuitena posició i amb una millor marca personal de 11.29.
Bona jornada del CAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada