diumenge, 19 de setembre del 2010

PERE ORDOÑEZ I ENCARNA GARCIA GUANYEN LA XXVIII CURSA POPULAR DE CASTELLAR DEL VALLÈS

El dissabte 11 de setembre es va realitzar la XXVIII cursa popular de Castellar inserida dintre dels actes de la Festa Major. Malgrat que aquest any coincidia amb moltes altres activitats que es realitzaven alhora a Castellar van ser més de cinc -cents els corredors que participaren a la cursa del CAC la qual cosa significà un molt bon ambient a la zona d´arribada a la Plaça de la Llibertat i per tot el circuit de sis a vuit de la tarda.
Tot començà a les sis de la tarda amb la cursa dels petits fins a 9 anys que van fer un circuit d´un quilòmetre amb canvi aquest any a la sortida però a la mateix carrer Balmes, però tornant al clàssic de la Plaça Catalunya.
El guanyador en nois va ser Sergi Adelit de Mataró tot seguit per Blas Poveda, Dani Hidalgo, Marc Garriga Pau Clara i Pol Garcia mentre en nenes la primera va ser l´Aina Domingo seguida de Aina Muñoz,Gisela Surroca, Núria Escribano i Jordina Martínez en les cinc primeres posicions.

Un quart d´hora més tard es va donar la sortida a la cursa dels mitjans (2350m) la qual va ser guanyada per un fort Alexis Rodríguez (JAS) en pugna amb el noi de Castellar, i el més jovenet, Bernat Renom, en tercer lloc entrà Jordi Torrents en esprint amb Alex Salas mentre el cinquè va ser el prometedor fondista del CAC Joan Losada. En noies Judit Vellido de Barberà s´imposà clarament sobre la segona Meritxell Raimundo,mentre del CAC destacaren Laia Font , Maya Fernández, Marta Haba i Glòria Timoneda.
Per últim en la cursa dels grans sobre uns 5850m (ha augmentant el recorregut per motius de la Fira) i més de tres-cents inscrits el guanyador va ser el gran atleta en les files de la JAS Pere Ordóñez (18’34”) que no deixà terreny a l´especulació i se n´anà quasi des de la línia de sortida, però sempre a pocs metres el segon l’ídol local Xavi Planas i a darrera tot seguit un munt de corredors del CAC com: Lluis Garcia (un gran tercer lloc), Sergi Vellido, Josep Margalef , Joan Carles Pombo, Manel Vaca, , Marc Avellaneda, Jordi Muñoz, Carlos Llunell, Marçal Benedicto, Joan Garcia, Aitor Villar, Jordi Graells, Joan Moreno, Raúl Cardo, , Josep Pons, Francesc Rovira, Eduard Escribano, Adrià Cortés, Angel Cortés, Josep Andujar, , Albert Moreno, Dani Gómez, Josep Permanyer, etc. En quant a noies la castellarenc Encarna Garcia (Vic)va donar una demostració de gran nivell guanyant amb enorme distància , mentre segona va ser la corredora de Caldes de Montbui Àngels Garcia i darrera atletes del CAC com Silvia Ciureneta o Laura Vílchez.
A les vuit de la tarda es va fer l´entrega dels trofeus (a més tots els que van acabar van rebre una samarreta) per part dels regidors Antònia Pérez, Aleix Canalís i Pepe González . Des del CAC estan molt contents d’haver pogut arribar a les 28 edicions d´una prova de promoció lúdica entranyable com és la cursa popular de Castellar del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada