diumenge, 10 d’abril del 2011

23 PÒDIUMS DEL CAC A LA PRIMERA JORNADA DELS CAMPIONATS COMARCALS DELS JOCS ESCOLARS D´ATLETISME A CASTELLAR

En un esplèndid matí d´atletisme el dissabte passat organitzat amb plena solvència pels molts voluntaris del CAC es va realitzar a les pistes del Parc de Colobrers de Castellar la primera jornada final dels Campionats Comarcals dels Jocs Escolars del Vallès Occidental.

Així començant per les alevines la Judith Viñas va fer tres pòdiums i estigué medalla de plata als 600m.  i al salt de llargada i en aquest cas acompanyada amb el tercer lloc amb una altra del CAC, l´Anna Garcia, el tercer pódium de la Judith va ser amb els 60m. D´infantils en noies també s´aconseguiren pòdiums com en els 80m on la campeona comarcal va ser la Glòria Timoneda , a l´igual que en alçada, en perxa  i en pes (quatricampionat comarcal per la Glòria). També feu pòdium la Sarai Alarcón al ser bronze en 60m. i plata en pes i l´Ariadna Guinart amb un valuós tercer lloc en pes i completar triplet del CAC. De nois infantils destacà un fort Guillem Garcia que feu or en pes  i tercer en 60m on el ràpid Dani Cabello acabà segon i en perxa Víctor Navarro fou medalla de bronze. Per últim, de cadets el sots-campió espanyol, Guillem Arderius es feu amb el salt d’alçada comarcal, Joan Losada amb els 300m. tanques  i tercer dels 1000m. i de noies cadets destacà la Marta Gibert amb el seu triomf a la perxa, mentre Maria Benedicto feia segona en pes i tercera Patrícia Corral, i la Mireia Bella segona a salt d´alçada.

Un molt bon resultat que quedà referendat a les dues de la tarda amb l´entrega de trofeus per part dels regidors de l´Ajuntament Antònia Pérez i Jordi Carcolé. Lamentem no poder esmentar la resta de participants del CAC perquè els resultats i marques encara no han estat editats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada