dilluns, 8 d’agost del 2011

ANGEL VILALTA I MARÇAL BENEDICTO AL CAMPIONAT D´ESPANYA JÚNIOR A XÀTIVA

Aquest cap de setmana passat es va disputar a la localitat valenciana de Xàtiva els Campionats d´Espanya júniors d´atletisme on van poder participar dos atletes del CAC que havien fet l´exigent mínima per poder classificar-se. Concretament a la prova de salt d´alçada espigué Àngel Vilalta que amb 1.91 aconseguí acabar desè d´Espanya de l´espcialitat , mentre a la decatló Marçal Benedicto assolí ser seleccionat al tenir la tretzena millor marca estatal de combinades del 2011. Durant els dos dies de competició Benedicto va millorar les seves marques en 100m (11.91) i llargada (5.87), però estigué per sota en llançament a la fi acabà dotzè amb 4876 punts i una gran experiència. També l´exatelta del CAC a les files de l´Oviedo Alexandra Bayo va estar a la final de perxa acabant vuitena amb 3.00 i Sergi Vellido (JAS) va ser eliminat als 800 m. en sèrie en una cursa molt exigent.