diumenge, 25 de setembre del 2011

ENCARNA GARCIA I ANTONI CAPARROS GUANYEN LA 15 A PUJADA I BAIXADA A CATAFAU


El diumenge passat en un matí amb pluja el dia anterior , amb fresca i sol, propici a l’esport, es va disputar una de les curses més valorades pel CAC: la Pujada i Baixada a Cadafalch en la seva ja XV a edició.

La que va començar com una aposta del Club Atlètic Castellar per promocionar les curses de muntanya a Catalunya s´ha anat consolidant i són quasi dos-cents els atletes de tot Catalunya els que any rere any s´enfronten al repte de fer “un Catafau” . Es tracta d´una prova de quasi 15km que malgrat els esplèndids paratges i l´enorme vistositat dels indrets per on passen els corredors, és caracteritza per una notable duresa amb sortida des de la porta de l´Ajuntament de Castellar, pujada cap el Puig de la Creu fins l´Alzina Balladora , trencall a l´esquerra per enfilar cap a Catafau , desprésplanen pel Coll Munner, Quatre Camins i baixada frenètica cap a la Vila.

Així aquests fondistes valents sortiren de Castellar i de seguida es va veure que el més fort era un atleta del Barberà veterà que competia per primer cop, Antoni Caparrós, el seu temps fou de 56’20”, darrera aparegué el corredor de Molins de Rei Pablo Iglesias a només deu segons de Caparrós en una cursa que va ser un frec a frec entre tots dos, tercer e quasi tres minuts el fondista de Sant Feliu de Codines Lluís Olivé. El primer atleta local va ser Xavi López en una molt meritòria vuitena posició final amb 1.00.29, marca personal i cada cop més fort i trenta segons després feia l´entrada un castellarenc també amb enorme progrés Adamo Membrivesd Faure. Altres castellarencs també accediren als pòdiums per ser dels primers de la prova com Salvador Arrabal (primer veterans c)í en veterans de més de 60 anys el campió fou Josep Permanyer amb una excel.lent cursa i uns molt bons 1h12’23”. Altres atletes de Castellar o del CAC a línia d’arribada foren Oriol Argemí (1.02.23) Joan Mármol (1.02.39) , Josep Surroca (1.02.43 millorant en nou minuts la seva marca) Oscar Bertran (1.05.18) Albert Cerezo (1.05.37)Angel Cortés(1.07.22) Francesc Paul (1.05.43),Guillem Cubero (1.05.53), Xavier Garcia (1.06.02), Eusebi Ocaña (1.06.42), Jordi Muñoz (1.07.14)Antoni Garcia (1.08.30), Jordi Costa (1.10.13), , Víctor Moreno (1.12.23), Lluis Garcia (1.12.35)Francesc Rovira (1.13.45.), Lleonard Barrios (1.15.16), , Oriol Sagrera (1.15.27)., i Manel Cubero (1.18.43). Pel que respecta a la cursa femenina la campiona va ser una atleta local Encarna Garcia amb 1.02.24. treint quasi deu minuts a la segona classificada l´atleta del CAC Laura Vilchez i tercera la sabadellenca Mireia Rodríguez. Quarta arribà la històrica fondista del CAC Montse Bergadà que va perdre una posició als darrers metres i el pòdium es completà amb la també castellarenca Monica Mimó. A les 11hores amb el millor dels ambients es procedí a l´entrega de trofeus per part de la regidora de l´ajuntament de Castellar Pepa Martínez i el president del CAC Àngel Garciai es finalitzà la festa de les curses de muntanya de Castellar del Vallès amb el sorteig de material esportiu cedit pel CAC i labotiga kñera de Terrassa..

Des del CAC gràcies als molts col•laboradors que fan possible cada any aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada