dimarts, 13 de setembre del 2011

LAURA GOMEZ I JESUS CARDO GUANYEN LA XXIX CURSA POPULAR DE CASTELLAR



Aquest dissabte passat dins dels actes de la Festa Major de Castellar del Vallès es va celebrar la XXIX cursa popular de Castellar organitzada pel Club Atlètic Castellar i l´Ajuntament. Més de cinc-centes inscripcions van acreditar un molt bon ambient atlètic des de la sortida al carrer Balmes fins a l´arribada a la Plaça de la Llibertat. Així, com cada any es van viure tres curses; una per als més petits (fins a 10 anys) de 1000 metres que va ser guanyada pel corredor barceloní Max Sánchez, sent el primer de Castellar Jaume Homet seguit pels menuts del CAC Alex Fernández, Abel Arrabal, Eric Avellaneda,Martí Bertran,  Andreu da Silva, Roger Font, Eric Haba, Ivan Vallejo, etc, mentre de les noies destacà el segon lloc de l´Alba Egui tot seguida de la Gisela Surroca, Júlia Muñoz, Lucia Llopis, Carla Surroca i Esther Miranda.
A la cursa dels mitjans sobre 2500 metres el guanyador fou el corredor de la JAS Feliu Esteve seguit de Quatre corredors del CAC que completaren pódium: Ivan Guillem, Eric del Pino, Suriol Avellaneda i Dani Cabello i encara darrera els Alvaro de la Torre, Aleix Mata, Dani Hidalgo, Ferran da Silva, Marc Garriga , Víctor Navarro, Pol Garcia i Pau Garriga , mentre en noies la primera de la cursa fou l´atleta del CAC Judith Viñas seguida deLaia Perea, , Aina Muñoz, Anna Garcia, Maya Fernández, Laia Font, Marta Haba i Glòria Timoneda.

La última prova fou la cursa gran , la prova reina congregà a tres-cents corredors i corredores i amb un gran expectacle i nivell completaren un circuit de 6km sent el guanyador el corredor de l´Hospitalet Jesús Cardo i sent un gran èxit per al CAC que al pódium absolut entraren tres corredors locals com Xavi Planas (un altre cop segon  i amb un nivell altíssim), Manel Vaca (quart i cada cop més amunt) i Lluís Garcia (cinquè en un gran estat de forma), la resta de corredors locals el van fer molt bé i el primer fou el veterà Salva Arrabal i darrera Josep Margalef, Xavi López, Jordi Torrents, David López  i veterans molt en forma com Juan Moreno, Adamo Membrives, Josep Surroca,  Joan Màrmol, Joan Garcia, Daniel David, José Luis Arrabal, David Rodríguez, Miquel Arnaldo, Albert Cerezo, Albert Moreno, Francesc Paul, Jordi Graells, Eduard Escribano, Josep Pons , Angel Cortés, Joan Larrosa, Manuel Cubero, Victor Moreno, Carlos Llunell, Raul Cardo, Dani Gomez, Aitor Villar i Marc Gómez.

A la apartat femení aquest any la guanyadora va ser l´atleta juvenil de la JAS Laura Gómez seguida per l´atleta local Encarna Garcia, Pilar Munt i Laura Vílchez en quart lloc.

La festa es va acabar al voltant de les 8 de la tarda quan els regidors de l´Ajuntament Pepe González i Víctor Cuervo entregaren els 60 trofeus en premis acompanyats del president del CAC Àngel Garcia. Una nova cursa popular i una nova satisfacció del CAC de promoció de l´atletisme popular de petits fins a veterans. La festa continuarà el proper 25 de setembre a les 9 h del matí amb una nova pujada i baixada a Catafau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada