dilluns, 12 de març del 2012

EL CAC AL CAMPIONAT D´ESPANYA A SANT SEBASTIÀ


Aquest cap de setmana passat s´ha celebrat el Campionat d´Espanya d´atletisme a la categoria júnior en pista coberta on ha tingut accés per estar entre les 16 millors marques espanyoles de l´actual temporada el corredor del CAC Dani Garcia a la prova de 60m. tanques on ha quedat setè en la seva semifinal amb 8.75 , marca personal, i a només cinc centèssimes de la mínima per la final.

EL CAC AL CAMPIONAT D´ESPANYA VETERANS A SARAGOSSA
També hem tingut participació del CAC al Campionat d´Espanya d´atletisme en pista coberta per les categories de  veterans a la prova dels 400 m. on l´històric Josep Permanyer al pabelló de Saragossa ha quedat eliminat en semifinals amb 1.14.92 assolint la sisena millor marca espanyola de la present temporada a la seva categoria.

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS
Molt bones marques personals ha deparat aquest dissabte passat els Campionats de Catalunya infantil en pista coberta. Pel que representa la participació del CAC el més destacat ha estat el setè lloc en perxa per la Maya Fernández amb gran marca de 2.10, al mateix lloc d´Eric del Pino als 600m. amb 1.45.71  amb rècord personal, a l´igual que Ivan Guillen als 2000m. amb 6.47.52 en el desè lloc català, com la Judith Viñas a la mateixa prova i lloc amb 7.55.06. També Sarai Alarcon va aconseguir ser finalista a la llargada amb el vuitè lloc amb 4.22 i també tenim l’onzè lloc final de l´Ariadna Guinart al pes amb 8.29

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA CADETS
El diumenge a la pista coberta de Sabadell va ser el torn per al Campionat de Catalunya cadet on dues atletes del CAC havien assolit mínima a la prova de perxa i van fer grans marques personals amb l´Anna Mercadal amb 2.55 (10è lloc) i la Glòria Timoneda amb 2.45. La Glòria també participà a les semifinals del 60m. tanques amb 11.90

EL CAC A LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS
Amb gran afluència d´atletes es disputà aquest diumenge passat la XIX Mitja Marató de Montornés, una de les darreres opcions de posar-se fi per la marató de Barcelona i en ella estigué l´atleta del CAC LLuís Garcia tot tornant a recuperar-se d´una lesió i amb un bon temps de 1.21.12 , cincuentacinquè a l´arribada de 3000 participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada