dijous, 8 de març del 2012

ELS ATLETES DEL CAC JOAN MORENO, SOTSCAMPIÓ, I JOSEP PONS ,BRONZE ,PÒDIUMS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ


Aquest diumenge passat s´ha celebrat A Calella la 4ª edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme que ha coincidit amb el Campionat de Catalunya de Mitja Marató amb un circuit força pla sortint de Calella i passant per Pineda de Mar, Santa Susanna , Malgrat de  Mar i tornada a Calella amb 3000 participants i la presència de dos històrics veterans del CAC que l´han fet molt bé i han assolit pódium al quedar Joan Moreno segon amb 1.28.45 i Josep Pons tercer amb 1.39.41 la qual dona un nou títol oficial en l´ampli currículum d´aquests grans atletes veterans del CAC que veuen recompensat la seva dedicació i esforç qüotidià amb una nova fita. Felicitacions.

EL CAC ALS CAMPIONATS D´ESPANYA JUVENILS A VALÈNCIA
Durant tot aquest cap de setmana passat s´ha celebrat a la pista coberta de la ciutat de València el Campionat d´Espanya juvenil al qual van poder accedir per l´exigida mínima dos atletes del Club Atlètic Castellar. Així aquest diumenge passat a la prova de salt d´alçada Guillem Arderius va ser el novè amb un millor salt de 1.88 i el dissabte a la tarda a la prova de salt de perxa Àlex Garcia va fer marca personal i onzè lloc final amb 3.71

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS
A la pista coberta de Sabadell aquest dissabte passat es realitzaren les finals del Campionat de Catalunya infantil de combinades i relleus. En combinades les esperances del CAC a nivell masculí estaven dipositades en un atleta amb un estat de forma actual notable com és Dani Cabello. A la primera prova , els 600m, Dani Va ser el millor amb 8.07 i es col.locava líder de manera provisional , perdent el lloc per passar a ser segon amb la llargada, 4.81, el pes, 7.90 i quan va arribar la última prova , l´alçada, una infortunada lessió li va apartar del pódium tot acabant quart 1516 punts. En fèmines la Saray Alarcon acabà onzena amb 1514 punts i bons registres en 60m. tanques (12.25), alçada (1.26), pes (8.72) i llargada (4.18).
Per una altra banda les infantils en sèries de relleus 4x200m foren eliminades malgrat el bon temps de 2.01.61 (Alarcon, Fernández, Font i Garcia) i en cadets també bona marca pels Garcia, Mata, Pujol i Serri amb 1.56.88 tot i quedar-se a les portes de la gran final.

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA JUNIORS
El diumenge a la pista coberta de Sabadell va ser el torn dels júniors amb el seu Campionat de Catalunya individual amb algunes presències del CAC força meritòries especialment un cada cop més en forma Gerard Gili que en pes amb 11.63 acabà quart català, Albert Ortigosa lluitant de valent als 800m. i acabant sisè amb 2.04.98, Dani Garcia assolint el setè lloc a la final de 60m. tanques amb 8.83 i els 200m en sèries en 23.40 i Francesc Fernández amb 7.71 en les sèries del 60m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada