dilluns, 2 d’abril del 2012

JOAN MORENO CINQUÈ ALS CAMPIONATS D´ESPANYA

A Castelló el dissabte passat 31 de març es va disputar en jornada de tarda el Campionats d´Espanya de 10km en ruta per a totes les categories tot i comptant amb la participació de l´èlit de l´atletisme espanyol  i  per part del Club Atlètic Castellar el veterà Joan Moreno, actual sotscampió de d´Espanya en pista , que en ruta va assolir una bona marca personal de 38.50 que li va portar al cinquè lloc final a Castelló. Un gran resultat per un dels veterans amb major currículum ja de la història de l´atletisme del CAC.

GERARD GILI FA RÈCORD DE LLANÇAMENT DE MARTELL
A Lleida també aquest dissabte passat el júnior Gerard Gili va fer volar el martell i amb un llançament de 44.80 va fer el nou rècord del CAC de la categoria i una excel.lent marca a prop de la mínima per als campionats d´Espanya. Força atenció amb en Gili perquè ha tingut una progressió espectacular els darrers mesos i està agafant una forma excepcional.

MANEL VACA ONZÈ A LA DUTALÓ DE BANYOLES
El fondista del CAC Manel Vaca també està assolint unes actuacions d´un extraordinari nivell i així a la duatló de muntanya de Banyoles va acabar l´onzè amb 1h52’47” dels 402 atletes inscrits, a poc més de dos minuts del primer classificat, però el més meritori són els parcials perquè primer correguérem 10km i va entrar el quart classificat amb un fabulós temps de 31.31, els llocs els va perder en els quaranta trams amb bicicleta per muntanya per acabar corrent cinc més en 16.36 i encara recuperar algun lloc. Gran resultat d´en Manel Vaca.