dilluns, 11 de març del 2013

L´ATLETA DEL CAC GUILLEM GARCIA 4ART AL CAMPIONAT D´ESPANYA A VALÈNCIA

Una de les grans gestes de la temporada per part dels atletes del CAC s’ha produït aquest cap de setmana als Campionats d’Espanya de pista coberta cadets a València, on era present a la prova dels 60m tanques el qui a la setmana anterior havia estat medalla de bronze als campionats de Catalunya, Guillem Garcia Márquez. En Guillem es presentava a València amb la 22ena millor marca espanyola de la temporada i amb molts números de no passar de la classificatòria del dissabte; doncs bé amb un temps de 9’’20 va assolir el pas a semifinals i estar entre els 16 millors espanyols; ja superava les expectatives i el diumenge a gaudir d’una semifinal. A semifinals amb 9”24 va quedar quart de la seva i amb la pitjor marca dels vuit que classificaven també passava a final: ningú només ell i el seu entrenador s’ho creien, però és que la final fou excepcional i amb una marca fent rècord personal de 9’’08 va acabar quart!!!, superant , per exemple, els dos catalans que l’havien guanyat la setmana anterior. Una història per al record i una de les grans promeses de l’esport local castellarenc: Guillem Garcia Márquez. *Resultats*

L´ATLETA DEL CAC JOAN MORENO CINQUÈ D´ESPANYA DE CROS VETERÀ
A Granollers s’ha celebrat aquest diumenge passat el 95è Campionat d’Espanya de cros i a la prova dels veterans Joan Moreno ha tornat a escriure una altra gran pàgina del millor atletisme al quedar cinquè amb 24’06 sobre 6km i acompanyat en l’altra categoria de veterans del castellarenc Salva Arrabal que ha estat 20è amb 23’22 i de la castellarenca (CAVic) Encarna Garcia que ha estat la flamant campiona d’Espanya. Felicitacions a tots. *Resultats* / *Retransmissió*
*Fotografies*(Laura i Salva Pou) / *Fotografies*(Miguel Romero)

L´ATLETA DEL CAC DANI GARCIA QUART DE CATALUNYA DE 400M
El diumenge passat va ser el torn dels júniors amb el seu Campionat de Catalunya de pista coberta, i a ell va accedir Dani Garcia a la prova dels 400 metres, on va classificar-se sense problemes per la final amb un molt bon temps de 51.55, però a la final no va poder accedir al pòdium i va assolir una molt important quarta posició catalana amb un temps de 52.50. *Resultats*

L´ATLETA DEL CAC ANDREI GONZÁLEZ CINQUÈ DE CATALUNYA INFANTIL
A Sabadell aquest dissabte passat s’ha celebrat el Campionat de Catalunya infantil on havien classificat alguns atletes del CAC. destacant el cinquè lloc final d’Andrei González a la prova de salt d’alçada amb 1.41. També hi hagueren dos onzens llocs finals per a Roger Torras a perxa amb 2.10 i Suriol Avellaneda als 2000m amb 7.19.08, mentre Anna Garcia arribà a semifinals dels 60m tanques amb 11.39.
*Resultats* / *Resultats Relleus* / *Fotografies*(Jaume Coris) / *Fotografies*(Félix Salas)