diumenge, 9 de juny del 2013

XOOOPPPSSS COM UNA SOPA!!!

Nota i fotos del Club Atlètic Mas Piera, 9 de juny de 2013

No és ciència-ficció és aigua i més aigua a Castellar del Vallès. No és cap competició aquàtica, són els Campionats de Catalunya d'Atletisme (aleví i infantil).

Una colla de voluntaris: jutges, atletes, entrenadors, papàs,... vam dir som-hi a buidar la pista... a la tarda s'ha de competir. Dit i fet. Escombres, taules de la Coca-Cola, tanques de l'ajuntaments i altres artefactes van enfrontar-se a aquest repte. A les 13 hores no quedava res d'aigua. SOM INCREÏBLES. L'ATLETISME ÉS INCREÏBLE!!!

Aquestes són algunes de les imatges de la "platja sintètica" de Castellar del Vallès amb onades i tot.

Els de la foto no són els membres d'una expedició a l'Anapurna. Són atletes al campament base Citroen-Evasión. Alguns cotxes mostren la quantitat d'aigua acumulada a l'asfalt. Dues fotos mostren la "platja sintètica" amb aigua i aigua i més aiglu-glu-glu gairebé ens ofeguem. A continuació els membres de l'expedició a l'Anapurna descalços caminant entre les aigües. L'H2O els arribava fins als turmells. I finalment, un dels sistemes utilitzats per buidar i fer onades. Va ser un matí per a recordar. Això sí... a la tarda, es va poder competir.

No són sherpes, són atletes.

Tot va sobre... aigua!!!

Ostres, quin aiguat!!!

Auxiliii! No sabem nedar!!!

Vaja, vaja... aquí sí que hi ha platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada