dilluns, 8 de juliol del 2013

GLÒRIA TIMONEDA SISENA D’ ESPANYA DE PERXA CADET

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat a Granollers el Campionat d’Espanya cadet d’atletisme a l’aire lliure, que ha comptat amb participació del CAC a la prova del salt de perxa femení on la Glòria Timoneda ha tingut una gran actuació assolint el sisè lloc amb 2.90m, igualant la seva millor marca i acabant en un molt bon lloc de finalista en campionats estatals, a més amb el mateix registre que la quarta i la cinquena, però amb més nuls. Un gran resultat com també el de Guillem Garcia Márquez, que ha estat onzè d’Espanya en 300m tanques amb 42.87 i 17è en 100m tanques amb 15.37. Uns notables resultats que rubriquen tota una gran temporada.

EL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTS
El dimecres 3 de juliol hi hagué a Mataró un dels grans esdeveniments de la temporada al disputar-se els Campionats de Catalunya absoluts amb la presència a la prova de salt d’alçada de dos representants del CAC que respongueren amb una bona actuació; així Àngel Vilalta fou finalista a l’acabar vuitè amb 1.92, i Guillem Arderius realitzà 1.87 que el traslladaren fins a la catorzena posició catalana absoluta. *Resultats*

L´ATLETA DEL CAC DANI GARCIA ALS CAMPIONATS D’ ESPANYA JÚNIORS
A Castelló tot aquest cap de setmana passat es va disputar el Campionat d’Espanya d’atletisme a l’aire lliure de la categoria cadet, amb la presència d’un representant del CAC en la figura de Dani Garcia a la prova de 400m tanques, que en semifinals el dissabte va fer presagiar els millors resultats quan es classificà per la final amb una nova marca personal de 55”4. El diumenge final també va fer una molt bona cursa que el catapultava als primers llocs, però va ser desqualificat per una possible negligència en una tanca al passar-la un pèl pel costat. Una llàstima de les grosses, però l’esport és així i cal aplaudir el gran nivell i els grans esforços d’un dels millors atletes de Castellar dels darrers anys. *Resultats*