dimarts, 3 de setembre del 2013

EL CAC A L'ESTIU DEL 2013

Tot i que vingué el parèntesi  de les vacances d’estiu, alguns atletes del CAC no han descansant  i podem començant assenyalant que es tornà a fer la cursa social de Togores, en la seva desena edició, on  amb 30 participants guanyà en fèmines el tàndem Laura Vílchez i Mònica Còrdoba amb 41.12, i en homes amb una gran marca de 32.32 el també tàndem  Gerard Arderius i Lluís Garcia. Ja a l´agost arribà la noticia del pòdium de Xavi Múrcia a la Cursa Popular de Torredembarra on acabà sisè; després a la Festa Major de Sant Llorenç el guanyador fou Lluís Garcia i segon Josep Surroca, per concloure aquest dissabte passat amb la cursa de la Festa Major de Matadepera on Manel Vaca féu un gran sisè lloc amb 34.45 en 10km i dotzè Lluís Garcia amb 35.45. Per últim aquest últim diumenge se celebrà amb molt bona iniciativa una triatló a Sant Feliu del Racó (200m nedant, 14 km de bicicleta de muntanya i 4 km corrent) destacant el tercer lloc de Josep Surroca i el desè de Dani Garcia.

DISSABTE  XXXI  CURSA POPULAR  DE CASTELLAR
Aquest proper dissabte el CAC torna a organitzar la Cursa Popular com a acte inserit en la Festa Major de la nostra vila. Tres curses pels petits, mitjans i grans amb sortida a la Plaça Catalunya i arribada a la Plaça de la Llibertat que ompliran d’ambient i esport una part de les nostres festes. L´any passat foren més de 500 corredors. No us la perdeu a partir de les sis de la tarda.

NOTA SOCIAL DEL CAC

Al CAC hi ha l’alegria que ha nascut a les acaballes de l’agost en Blai Garcia Saavedra amb 3.100 grams; fill del gran fondista  Lluís Garcia. Volem fer pública la felicitació als seus pares i assenyalar que és tota una esperança, pels trets genètics, del futur atlètic. A disfrutar Lluís i Esther !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada