dilluns, 10 de febrer del 2014

PÒDIUMS DEL CAC ALS 4ARTS CAMPIONATS DE PROMOCIÓ DE PISTA COBERTA DE SABADELL MEMORIAL NATÀLIA AMIEL

Les noves fornades d'esportistes del CAC han tingut una bona actuació al 4art Trofeu de Promoció de Sabadell de pista coberta Memorial Natàlia Amiel, en un bon nombre han pogut classificar-se per les finals que s'han celebrat aquest diumenge 9 de febrer. El més destacat ha estat el primer lloc per l'alevina Gisela Surroca a la prova dels 500 metres amb un temps d'1.33.10, però a més també han estat en el pòdium a llançament de pes l'alevina Clàudia Alarcón amb 5.92 i el benjamí Joan Paredes amb 5.17. També han pujat al pòdium com a tercers classificats els alevins del relleu 4x200m. (Haba, Bernal, Casamada i Martínez). Altres bones participacions han estat de Marc Garriga als 2000m (7.15.31) i Aina Muñoz (7,32.24) tots dos setens; Pol Garcia sisè a perxa amb 1.70 i E. Haba setè a llargada amb 3.24.

EL RELLEU CADET FEMENÍ TERCER ALS CLASSIFICATORIS PER LA FINAL CATALANA


El dissabte a Sabadell també va ser un gran dia per l'equip cadet de relleus del CAC ja que van guanyar la seva sèrie de pista coberta, van quedar terceres en la classificació per la final catalana i amb un temps prodigiós de 1.49.73 van tornar a fer el rècord absolut del CAC. Les heroïnes de la gesta foren Clàudia Moya, Maya Fernández, Laura Hernández i Anna Garcia que es troben molt motivades per la final amb postes de relleus a ritme de vertiginosos 27”.

L'ATLETA DEL CAC DANI GARCIA ALS CAMPIONATS D'ESPANYA A ANTEQUERA

Bona actuació la de l'atleta promesa del CAC Dani Garcia als Campionats d'Espanya celebrat a Antequera aquest cap de setmana en pista coberta on va participar a les semifinals dels 60m. tanques amb 9.00 que no li donaren pas a la final, malgrat una bona sortida i unes bones primeres dues tanques i poder assenyalar que es troba entre els 20 millors atletes espanyols de l'especialitat.

L'ATLETA DEL CAC JOAN LOSADA QUART DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

Continuant amb una gran forma Joan Losada als Campionats de Catalunya juvenils de pista coberta de 3000m. a Sabadell va acabar en quarta posició i a molt poc del pòdium amb una nova marca personal de 9.16.67. A més acompanyat amb el desè lloc d'un altre fondista del CAC en constant progressió: Manel Rusiñol amb 9.33.30. Cal afegir que també hi hagueren proves de control que serviran per a demostrar una notable millora com en Gerard Arderius amb marca personal als 1500m. amb 4.16.43 o un gran Àngel Vilalta en alçada amb marca d'aquest any de 1.93, amb G. Arderius en 1.82, Dani Gómez completà uns bons 60m. en 7.63 i les cadets Glòria Timoneda (2.80) i Maya Fernández (2.80) en perxa i Ariadna Guinart (10.23) en triple realitzaren també bons registres.

EL TRIATLÈTIC COMENÇA LES COMPETICIONS

Fotografia de Violeta Palazón
El Club Atlètic Castellar ha ampliat el seu servei a la promoció de l'esport i ha acollit al grup de triatletes castellarencs. El Triatlètic, que aquest dissabte debuten com a club de triatló al duatló d'El Prat per equip, és una prova que s'ha d'anar en grup ja que no pot haver mes de 30" entre els membres de l'equip, les distàncies a fer són 5 de córrer, 20 de bici i acaben amb 2'5 de córrer. Porten a El Prat 3 equips: un equip A masculí,un equip B masculí i un equip femení tot sent 130 equips sortint cada minut. Es tracta del Campionat de Catalunya de clubs. Desitgem a la vintena d'integrants del Triatlètic la major de les sorts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada