diumenge, 3 de maig del 2015

L’ATLETA DEL CAC CHEMA CAÑADAS 1R VETERÀ A LA ULTRA TRAIL ESTELS DEL SUD DE 107KM

L’espluguí Jordi Pàmies guanya una emocionant primera edició de l’Ultra Trail Estels del Sud amb uns grans protagonistes : el sol i el calor. En una cursa  celebrada aquest cap de setmana. La temperatura, que va arribar a rondar els trenta graus, va castigar severament els 167 participants (per exemple per deshidratació va haver d’ abadonar l’ altra representant del CAC David Jaen als 40km) que va reunir aquesta primera edició entre les dues modalitats de cursa, dels quals 106 es penjaven la medalla de “finishers”. Entre ells s’ ha trobat el fondista del CAC Chema Cañadas que ha completat els 107 km en poc més de 15 hores en cinquena posición i, a més, el primer de la categoría veterà. Estem davant d’ una de les grans gestes produïdes per un atleta del CAC als darrers anys i cal valorar el gran esforç i dedicació del castellarenc més portentós actualemnt a les proves d’ ultra fons : Chema Cañadas.
L’itinerari d’Estels del Sud va sorprendre gratament entre els corredors, fent extensiva les felicitacions a l’organització que, sota la direcció de Trail Roquetes i Kebo Events, va ratllar l’excel•lència tot i ser la primera edició. Parteix d’un llistó ben alt i dins les  Ultres Catalunya li augurem llarga vida.

En l’apartat femení, Sara Codina va ser la gran dominadora. La corredora de Sant Vicenç de Castellet no va tenir rival i només va haver de fer una cursa intel•ligent per copar el podi (18h15’). La reusenca Montserrat Sisteré (19h43’) i la campredonenca Ana Belén Balagué (20h09’) van completar el podi.