diumenge, 13 de setembre del 2015

LAURA VILCHEZ I JORDI JIMENEZ GUANYEN LA XXXIII CURSA POPULAR DE CASTELLAR

Resultats cursa popular Festa Major 2015

Aquest dissabte passat tarda dins dels actes de la Festa Major de Castellar del Vallès es va celebrar la XXXIII cursa popular de Castellar organitzada pel Club Atlètic Castellar i l'ajuntament. Aquest any amb el fet remarcable de canvi de circuit pel bell mig del casc antic amb arribada i sortida a la Plaça Major, però no va acompanyar el temps, malgrat tot foren centenars de persones les congregades per l'esdeveniment a més de 500 participants inscrits. Primer va ser la cursa dels petits sobre 1000 metres on triomfà un noi del CAC molt fort: Arnau Querol i en noies una l'atela de Terrassa, l'Aroa Jiménez encara completant el pòdium amb altres del CAC: Laia Arderius, Natàlia Salerno, Nekane Olivares, Júlia Alvarez, Xiao Avellaneda i Laura Martínez.

La segona cursa, la dels mitjans (9 a 13 anys) la guanyà en nois l'atleta local Ferran Jaén tot seguit pel seu equip Abel Arrabal, Jan Casamada, Mario Arias i Pau Clarà, mentre de noies la gran triomfadora va ser la Clàudia Alarcon amb un pòdium completat plenament pel CAC: Gisela Surroca, Ainara Reyes, Jordina Martínez, Júlia Muñoz, Paola Clermont i l'Alba Turull.

La última competició fou la cursa gran; la prova reina congregà a tres-cents corredors i corredores que amb un gran espectacle i nivell completaren un circuit de 4, 800m. fou guanyador el corredor castellarenc del CAC Jordi Jiménez que va tenir una gran actuació i va assolir un triomf merescut i premi als grans resultats assolits els darrers temps, segon va ser l'atleta de Terrassa Xavi Peña, tecer un combatiu Manel Antequera, quart l'històric Pedro Rondón i completà el pódium un altre il·lustre ja veterà Joan Carles Pombo. La resta de corredors locals ho van fer molt bé i el primer fou en Javi López, el segon el veterà Jordi Mas i darrera Sergi Vila, Albert Campí, Josep Surroca, Marc Garriga, Dani García, Oscar Bertran, Francesc Paul, Pepe Andújar, Ivan Guillem, Albert Cerezo, Josep Obrador, Manel Cubero, Cèsar Galvan, Miquel Arnaldo, Angel Cortés, Adrià Cortés, Gervasio Garcia, Juan Moreno, Juan Pedro López etc, etc.
A l'apartat femení aquest any la guanyadora va ser un any més la castellarenca Laura Víchez seguida de Judith Bohils de Malgrat i un cinquè lloc molt meritori per l'atleta del CAC Aina Muñoz. La festa es va acabar al voltant de les 8 de la tarda quan el regidor de l'ajuntament Aleix Canalís i el president del CAC Àngel Garcia els 60 trofeus i medalles. Una nova cursa popular i una nova satisfacció del CAC de promoció de l'atletisme popular de petits fins a veterans. La festa continuarà el proper 27 de setembre a les 9 h del matí amb una edició de mitja marató: La Corriols del Vallès.