dimarts, 6 de setembre del 2016

ELS ATLETES DEL CAC DIANA LOPEZ, JORDI JIMÉNEZ I JORDI MIRÓ DELS PRIMERS CLASSIFICATS A LA CURSA POPULAR DE SABADELL

Aquest diumenge passat es va celebrar una de les primeres curses populars de Festa Major després de les vacances d' estiu: la 36a Cursa Popular de Sabadell sobre 7km que va comptar amb participació d' atletes del CAC com ara l' esportista de triatlons Diana López que va assolir una molt meritòria sisena posició final amb 29'24"; cal remarcar també que la sòcia del CAC Laura Vílchez acabà tercera amb uns bons 28'18", mentre en l' apartat masculí en Jordi Jiménez va ser vuitè amb 24'35" i 14è Jordi Miró amb 25? 30", també partciparen els veterans Jonathan López, Manel Cubero i Carles Sánchez.
La propera cita passa aquests dissabte 10 de setembre a les 6 de la tarda per la 34ena Cursa Popular de Castellar una gran fita que no podem deixar de participar.