dilluns, 14 de novembre del 2016

IRENE SANCHEZ, PILAR CAIXACH , FRENCESC FERRER I GUILLEM FERNÁNDEZ GUANYEN LA 3ª CORRIOLS AMB GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

El Club Atlètic Castellar porta ja 15 edicions continuades de la pujada i baixada a Catafau reconvertida els darrers tres anys a la Corriols del Vallès i, per fi, la cursa ha estat més multitudinària; quasi tres-cents esforçats dels corriols inscrits. Altra cop s' ha canviat el circuit; més llarg i més tècnic i , així, els nostàlgics dels circuits de camins tipus Togores es queden perplexes davant els indrets pels quals els fa passar una organització que mima l' emocio, el contrast i la varietat de rutes  que agraden als runners actuals. Així a les 9h30' del matí se' n va donar la sortida des d' una Plaça del Mirador amb molta gent a dues curses; la "curta" de 14 duríssims quilòmetres guanyada en categoria masculina per l' atleta de Berga de l' equip local de triatló Dimension Guillem Fernández amb 1h13' i en noies per la seva companya d' equip i atleta local Irene Sánchez Albert amb 1h27' que porta una vertiginosa actuació en curses de fons els darrers mesos amb molt bones marques i alguns prestigiosos pòdiums com aquest. La Irene ve de l' atletisme en pista i amb el CAC va ser pòdium als Campionats de Catalunya juvenils de 200m fa 5 anys,  amb el temps i una enorme afició i ganes s' està fent una gran fondista. 
Mentre estaven arribant els últims de la cursa dels 14 km en menys de dues hores va aparèixer al mig la figura del primer de la dels 24 km l' atleta de l' equip de Santa Cristina d' Haro  (AE Matxacuca) Francesc Ferrer amb 1h56.08 i molt a prop el segon, en Marc Soler del Camí dels Ibers amb 1.57.37 per completar el pòdium el gran atleta llorençà Narcís Monfort amb 2.02.49; mentre en dones una forta veterana , la Pilar Caixach del CES guanyava amb 2.41.14 , completant el pòdium Jordina Peña i Cati Borrell. Del CAC van participar i quedaren a les primeres posicions de la cursa llarga  Ildefons Oñate, Joan Sesé i Carlos Sánchez..
Al marge de la vessant esportiva cal assenyalar el gran ambient, les moltes històries personals, les cares de felicitat dels participants, les moltes felicitacions pel circuit, els DJ de Castellar (genials) amenitzant durant més de 5 hores d' un diumenge al poble, el sorteig de molts i valuosos regals, la molta estona del pica-pica final, la samarreta de disseny i l' enorme esforç dels quaranta voluntaris del CAC amb unes immenses ganes de què tot funcionés. L' any que ve quarta edició ; no la perdeu!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada